hobabnews | حباب نیوز

امروز: يکشنبه 09 شهريور 1393 ، آخرین به روزرسانی سایت حدود 2 روز قبل بوده است.

گردنبند Love
ساعت طرح رولکس مارک walar
عینک دید در شب
لیزر پوینتر سبز
چراغ قوه زوم دار پلیس
شامپو رفع سفیدی مو
Avatar

سلام!
هنوز وارد سیستم نشده اید؟
یا عضو سایت نیستید؟

  • ارسال شده: بيش از 4 سال پیش در آشپزی ، تعداد نمايش: 4222
    رنگینک یکی دیگر از خوشمزه‌ترین شیرینی‌های رمضانی است و در میان ساکنان شهرهای جنوبی کشور  به‌خصوص استان‌های بوشهر، فارس، خوزستان و کرمان علاقه‌مندان زیادی دارد.
    در ضمن این شیرینی برای مهمانی‌های رسمی، افطاری بسیار مناسبی است.

    مواد لازم برای 5 نفر:

    - آرد گندم 500گرم
    - روغن 300گرم
    - خاک قند 130 گرم
    - رطب یا خرمای سیاه 500 گرم
    - پسته چرخ‌کرده، یک قاشق سوپ‌خوری
    - هل کوبیده، نصف قاشق مرباخوری
    - پودر دارچین، یک قاشق سوپ‌خوری سرپر
    - مغز گردو 130 گرم

    طرز تهیه:
    1– تابه نچسبی آماده کنید و روغن را داخل آن بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. آرد را پس از الک کردن داخل روغن بریزید و سپس حرارت اجاق گاز را کم کنید و مرتب آن را هم بزنید تا آرد کاملا سرخ شود و تغییر رنگ پیدا کند.
    2– وقتی که آرد طلایی رنگ شد، تابه را از روی شعله اجاق گاز بردارید و کناری بگذارید تا کمی سرد شود.
    نکته: شما می‌توانید مقدار روغن ذکر شده در مواد لازم را با ترکیب نصف کره و نصف روغن مایع فراهم کنید؛ به این ترتیب با افزودن کره به شیرینی، عطر خوشایندی در آن ایجاد می‌شود.

    3– پس از سرد شدن آرد سرخ شده در روغن، خاک قند و دارچین و هل کوبیده را به آرد سرخ شده اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
    4– خرماها را بشویید و به وسیله چاقو در هر کدام شکافی ایجاد کرده و هسته آنها را خارج کنید، سپس در سبدی بگذارید تا آب حاصل از شست‌وشوی آنها خشک شود. یادتان نرود که داخل هر یک از خرماها، یک تکه مغز گردو بگذارید.
    نکته: در صورت نداشتن وقت کافی می‌توانید از خرماهایی استفاده کنید که به صورت آماده (با مغز گردو در داخل آنها) عرضه می‌شوند.

    5– نصف مقدار آرد سرخ شده را در ظرف مسطحی بریزید و با پشت قاشق سطح روی آن را صاف کنید، سپس خرماها را روی آن بچینید و کمی دارچین روی آن بپاشید.
    6– حالا با بقیه آرد سرخ شده روی خرماها را به طور کامل بپوشانید و باز با فشار پشت قاشق، سطح آن را صاف کنید تا لایه‌ها به هم بچسبند. سپس کمی خاک قند و دارچین روی آن بپاشید. پسته چرخ کرده را نیز روی آن بریزید و در پایان با یک چاقوی شیرینی آن را به صورت لوزی یا چهارگوش‌های مساوی ببرید و در ظرف مورد نظر برای سرو بچینید.
  • کارت شارژ | خريد کارت شارژ | کارت شارژ ارزان



    برچسب ها:
    رنگینک , طرز تهیه


    نظرات کاربران
    توجه: امکان ارسال نظر ، تنها برای اعضای سایت ممکن است. لطفاً وارد سایت شوید و یا عضو سایت شوید.
    هنوز نظري براي اين مطلب ارسال نشده.