Hi2 | های تو

امروز: سه شنبه 11 فروردين 1394 ، آخرین به روزرسانی سایت حدود 1 ماه قبل بوده است.

لامپ رقص نور لیزری LED گردان
ساعت طرح رولکس مارک walar
چراغ قوه زوم دار پلیس
عینک دید در شب
شامپو رفع سفیدی مو
لیزر پوینتر سبز
Avatar

سلام!
هنوز وارد سیستم نشده اید؟
یا عضو سایت نیستید؟

  • ارسال شده: بيش از 4 سال پیش در آشپزی ، تعداد نمايش: 6867
    مواد لازم:

    گوشت گوسفند= ۱ کیلو گرم
    دنبه= ۱۵۰ گرم
    جوش شیرین= ۱ قاشق سوپخوری
    پیاز= ۳ عدد
    تخم مرغ= ۲ عدد
    نمک= ۲ قاشق سوپخوری

    طرز تهیه:

    گوشت لخم و دنبه را به مقادیر مذکور با هم دوباره ماشین کرده پیاز رنده شده به آن افزوده و تخم مرغ و جوش شیرین در آن ریخته دستتان را در آب گرم فرو برده، آن را به مدت نیم ساعت مالش بدهید. سپس نمک هم به آن افزوده باز مالش داده، نیم ساعت بعد سیخ را تر کرده آن را به سیخ کشیده، روی آتش تند ذغال کباب کنید.

    هرگاه قطرات روغن از کباب روی آتش ریخت سیخ کباب را روی نان گذاشته کمی فشار بدهید تا چربیش گرفته شود و سپس دوباره سیخ را روی آتش بگذارید همین که به اندازه کافی کباب شد تا سرد نشده به سر سفره ببرید.
  • کارت شارژ | خريد کارت شارژ | کارت شارژ ارزان

    مرتبط:
    » طرز تهیه رنگینک بيش از 4 سال قبل




    نظرات کاربران
    توجه: امکان ارسال نظر ، تنها برای اعضای سایت ممکن است. لطفاً وارد سایت شوید و یا عضو سایت شوید.
    هنوز نظري براي اين مطلب ارسال نشده.